TRABZON İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Çerçevesinde Ölçme Değerlendirme Bölge İl Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi

2023 Eğitim Vizyonu Çerçevesinde Ölçme Değerlendirme Bölge İl Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. Sayın Sadri ŞENSOY’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ,  Artvin Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, Bayburt Milli Eğitim Müdürü Cengiz KARAKAŞOĞLU, Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU, Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü SEYDİ DOĞAN, Ordu Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ ve Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK iştirak etti. 

Toplantıda, 2023 Vizyon Belgesi’nde ölçme, değerlendirme ve sınav hizmetleri, E-sınav salonlarının kullanımı, TIMSS Sınavları ile ilgili hazırlıklar, izleme araştırmasına ilişkin illerimizde yürütülen çalışmalar, ölçme değerlendirme alanında yapılacak çalışmalar ile 2023 Eğitim Vizyonu’ndaki hedefler arasında yer alan okullar arası başarı farklarının azaltılması kapsamında illerdeki ölçme değerlendirme merkezlerinden daha etkin bir şekilde nasıl yararlanılabileceği ve öğretmenlerimize ölçme değerlendirme konusunda verilebilecek eğitimlerin çerçevesi görüşüldü. 

Sayın Genel Müdür toplantıda: “Yeni dönemde il müdürlüklerinin yapacakları protokollerle üniversitelerimizden daha fazla faydalanmayı planlıyoruz. Bu çerçevede öğretmenlerimizin ölçme değerlendirme alanında uzmanlaşmasını sağlamak için de üniversitelerimizden azami düzeyde yararlanmayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

29-03-201929-03-201929-03-2019

Gülbaharhatun Mahallesi Hükümet Konağı 61040 Merkez / TRABZON - 0 462 230 20 94 (Santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.