TRABZON İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem BTR Görevlendirme Başvuruları

2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem BTR Görevlendirme Başvuruları

İlgi; MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 30.12.2015 tarihli ve

13507730 saydı yazısı.

Bilindiği üzere Fatih Projesi ile tüm sınıflarımıza bilişim teknolojileri kurulmaktadır. Sınıflarımıza kurulan bu donanımların ve sağlanan ders İçeriklerinin öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından etkin bir şekilde kullanımı için bilişim teknolojileri konusunda rehberlik ihtiyacı olacağı Bakanlığımızın ilgi yazıları ile bildirilmiş olup, bu kapsamda belirtilen esaslar doğrultusunda 2016-2017 eğitim öğretim yılı I. dönem (19 Eylül 2016 – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında )BT Rehber Öğretmen görevlendirilmesi yapılacaktır.

Bakanlığımızın ilgi yazısının birinci maddesinde belirtildiği üzere "Etkileşimli tahtaları kurulmuş, ağ altyapısı tamamlanmış, internet erişimi sağlanmış ve tablet bilgisayarları dağıtılmış okullara" öncelikli görevlendirme yapılır denildiğinden, BT Rehber Öğretmen görevlendirmelerinde Faz-1 okullarının görevlendirmelerine öncelik verilecektir. Bu kapsamda Fatih Projesi uygulayan okulların listesi ilişiktedir.

Görev almak isteyen öğretmenler başvuru dilekçelerini ve eklerini (Bilgisayar öğretmeni olmayanlar katıldıkları kurs belgesini) ile birlikte kadrosunun bulunduğu okul müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün ilgili yazısında; Fatih Projesi kapsamında donanım kurulumu tamamlanan okullarımızda Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni görevlendirmesi ile ilgili açıklamaları ve formlar ektedir.

Okul müdürleri ilgi yazı esasları doğrultusunda okulunda görevlendirilecek bir öğretmenin başvurusunu ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bildirecektir. ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri 02 Eylül 2016 tarihine kadar tüm başvuruları DYS sistemi üzerinden İl Milli Eğitim Müdürlüğüne göndereceklerdir.

EKLER:

basvuru_formu_ek_2.docx

btr_gorev_resmi_yazi.pdf

btr_gorevlendirmesi_yapilacak_okullar.pdf

btrlerin_gorevleri.pdf

Gülbaharhatun Mahallesi Hükümet Konağı 61040 Merkez / TRABZON - 0 462 230 20 94 (Santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.