TRABZON İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı Senebaşı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

2015–2016 Yılı Senebaşı eğitim-öğretime hazırlık ve değerlendirme amacıyla düzenlenen toplantı; Valimiz Sayın Abdil Celil ÖZ başkanlığında Ortahisar, Akçaabat, Düzköy, Maçka ve Yomra ilçesi okul müdürlerinin katılımlarıyla Trabzon Fen Lisesi Konferans salonunda yapıldı.
2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı Senebaşı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Toplantıya Valimiz Sayın Abdil Celil ÖZ, Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ, Ortahisar Kaymakamı Mahmut ŞİRİNOĞLU, Maarif Müfettişleri Başkanı Durdu KARADENİZ, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, müdür yardımcıları, şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan valimiz Abdil Celil ÖZ genel bir değerlendirme yaparak, başarıyı artırıcı akademik çalışmalara önem verilmesini, sosyal-kültürel etkinliklere yer verilmesi gerektiğini söyledi. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Trabzon’un ilerleme kaydettiğini, bölgede eğitimde liderlik görevini üstlenmiş olan ilimizin daha  da iyi olması gerektiğini belirtti. Fiziki anlamda okullarımızda önemli bir eksiklik olmadığını da ifade etti.

Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ’ ta genel bir değerlendirme yaparak okul müdürlerine yapacakları tüm faaliyetlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerekli tüm desteğin sağlanacağını ifade ederek, aile eğitimine de önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

2015-2016 yılı değerlendirme toplantılarının ikincisi 07.10.2015 tarihinde Araklı, Arsin, Dernekpazarı, Çaykara, Hayrat, Köprübaşı, Sürmene ve Of ilçelerinin katılımıyla Araklı Öğretmenevinde;

Üçüncüsü ise 08.10.2015 tarihinde Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı ve Vakfıkebir ilçelerinin katılımıyla Vakfıkebir Gençlik Merkezinde düzenlenecektir.

 

 

 

 

Gülbaharhatun Mahallesi Hükümet Konağı 61040 Merkez / TRABZON - 0 462 230 20 94 (Santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.