TRABZON İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2007-2011 Yılları Arasında Adaylık ”Temel ve Hazırlayıcı” Eğitimine Katılan Öğretmenlerimizin Geçici Görev Yolluğu Ödemeleri

D U Y U R U

 

Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda görev yapmış  2007-2011 Yılları arasında Adaylık ”Temel ve Hazırlayıcı” Eğitimine katılan öğretmenlerimizin geçici görev yolluğu ödemeleri Aralık 2012 ve Ocak 2013 tarihlerinde yapılmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda duyurulur yapılmış birçok hak sahibi ücretini almıştır. Ancak tayin, yer değiştirme vb. nedenlerle konudan haberdar olamayan ekli listede adı soyadı belirtilen hak sahiplerinin Ziraat Bankasında adlarına ücret tahakkuk ettirilmesine rağmen yolluklarını bankadan almadığı tespit edilmiştir.

Söz konusu adaylık eğitimine katıldığı halde bankadan bugüne kadar geçici görev yolluğunu almayan ekli listede belirtilen hak sahibi öğretmenler; nüfus cüzdanları ile birlikte kendilerine en yakın T.C. Ziraat Bankası Şubelerine müracaat ederek: “Merkezi Ödeme Sistemi” adı altında “Trabzonmeb” ödemeleri üzerinden T.C. Kimlik Numarasıyla sorgulama yapılmasını isteyerek ücretlerini alabilirler.

Bankadan alınmayan ücretler Aralık 2017 ve Ocak 2018 tarihlerinde 5 yılı dolduracağından; 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununa göre söz konusu ücretler Ocak 2018 tarihinde Trabzon Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne aktarılarak bütçeye (hazineye) gelir kaydedilecektir.

 

İlgililere duyurulur.

Geçici Görev Yolluğu Almayanlara Ait Liste için tıklayınız.

Gülbaharhatun Mahallesi Hükümet Konağı 61040 Merkez / TRABZON - 0 462 230 20 94 (Santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.