TRABZON İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Danışma Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Danışma Komisyonu Toplantısı Vali Yardımcısı  Ayhan DURMUŞ’un başkanlığında, Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda Yapıldı.
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Danışma Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

       Milli Eğitim Bakanlığı İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetmeliğinin 24. maddesi gereğince oluşturulan kurul tarafından yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ayhan DURMUŞ’un yanı sıra Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ, Maarif Müfettişleri Koordinatörü Osman BULUT, Müdür Yardımcıları İlhan BAL, Fatma Zehra AYDIN, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE, Akçaabat İlçe Milli Müdür Vekili Yücel İZCİ, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Turan ERKİT,  Gülsüm MEMİŞKAPTANOĞLU, Mesut KAŞ, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının, sendikaların ve okullarımızın temsilcileri katıldı.

        Şube Müdürü Turan ERKİT, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını içeren sunumu gerçekleştirdi. İl düzeyinde yapılacak çalışmalar ve çözüm önerilerinin sunulduğu toplantıda, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında da yapılan çalışmaların artırılarak devam etmesi gerektiği belirtildi. Toplantının devamında, sivil toplum kuruluşları, meslek grubu temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri, öğretmen ve veliler eğitimle ilgili karşılaşılan sorunları ve sorunların çözümüne dair önerilerini dile getirdiler.

         Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ toplantının verimli geçtiğini belirterek" Üniversitelerimizle başta olmak üzere tüm resmi/özel kurumlarımızla Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrenci faydasına olan her konuda beraber çalışmaya hazırız. Çocuklarımız ve öğretmenlerimizin sorunlarını 2 saate sığdırmak mümkün değil. Yine toplantılar yapacağız, yine konuşacağız. Ben herkesi bekliyorum. Sorunlarınızı bize iletin. Desteğiniz ve katkılarınız için teşekkür ederim." dedi. Vali Yardımcısı Ayhan DURMUŞ, toplantının hayırlı olması temennisiyle toplantı sona ermiştir.

09-10-201809-10-2018

Gülbaharhatun Mahallesi Hükümet Konağı 61040 Merkez / TRABZON - 0 462 230 20 94 (Santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.